Frisøroverraskelse,Stormagepusbursdag og fargesøk på IKEA! :)

For en stund siden fikk jeg vite at jeg  måtte møte opp et bestemt sted til bestemt tid..for en overraskelse! Overraskelsen ble overraskende flyttet til førstkommende Lørdag. :) Klokken 11:30 starter det med Champagne-lunch! Det er jo bare hallingkast-herlig! :)   Det er her snakk om smørbrød etter Dagobert-oppskriften,forstår du. Et glass champagne eller to, sånn at vi virkelig får den rette shwungen på det hele, gjør det jo mer interessant…  To voksne,urbane og trendy damer som vi er, – vet å gripe opplevelser og muligheter med begge hender. -Det er lov å si det selv,når man ikke har potteplantemafiaen å stole på..! :lol:   Så er det frisørbesøk som gave,-for det hadde jeg fortjent, kunne min gode venninne fortelle meg.  En gave og oppmuntring som virkelig har sprett!  Et gullkorn,ikke sant? :)

Vi skal til en av byens beste frisører,-ventetiden for time hos dette funnet av en frisør måles i lysår!! Det er i sannhet en god ting å ha en super venninne som har forbindelser her i by`n..! ;) Jeg gleder meg uhemmet til å tilbringe 2-3 timer med egenpleie, og godt selskap. Frisyren? Tja..  Det er her snakk om en grunnfasong som kan sammenlignes med Karius og Baktus-stilen…  Kort og rufsete.. Etter “har sovet med håret på”-ideen!  Vi skal virkelig kose oss: Skravle,se på de siste trend-fotoene og si vår opprikige mening,drikke iste og slappe av…   Jeg er overbevist om at det også  blir mye latter! :)   Hva vi finner på etter frisørsalongoppholdet,-ja,da er det vel på tide å finne et egnet sted i by`n der vi kan starte på oppgaven med å male byen rød!  Med en slik lade-batteriene-dag er jeg ikke i tvil om at vi greier det også! :lol:

På Søndag har Stormagepus bursdag. Han blir 53 år,men det vil han ikke at noen skal vite,så det må du ikke fortelle bort til noen… ;)    Vi samler de vanlige mistenkte til middag. Det er blitt en fin tradisjon. Denne gangen er det viltgryte på menyen. Elg.  Litt uvanlig her i gården,men vi tilsammen er vi modige, og kaster oss ut i verden av matopplevelser!   Enhver form for famliesamling foregår etter prinsippet om organisert kaos…   Alle finner en plass om de kan kalle sin, og så er vi i gang! :)   Noen vil ha det ene,men ikke det andre. Et par sjeler vi gjerne bare prøve litt,mens andre vil prøve alt.. Med untak av planlegging av postran og andre uhumsketer,er alt lov her i huset! ;) Nå er den sånn at Stormagepus har nesten alt her verden,og det er nært innpå unødvendig vanskelig å finne på en bursdagsgave med sprett.

Denne gangen jeg bestemt at gaven blir en mustasjesaks (det er jo et must for mustasjeklubb-medlemmer!) og en bok.  Denne gangen får han dispensasjon fra regelen om bøker med myke permer. Klare betingelser følger med..!  Det er egentlig et krav,forstår du,-Stormagepus kan finne på å sovne midt i lesingen ( Helt utrolig,ikke sant?) og da er det svært viktig at han ikke slår seg ihjel..! ;) Hvilken bok? Vet ikke..   Tenker så det knaker, og det er en viss mulighet for at jeg må hente inn litt hjelp og inspirasjon fra omgivelsene. Forslag og ideer er jo alltid en god ting! :)

Stormagepus er lett å glede.  Noen ganger blir han glad for misforståelser også.. Her for noen dager siden var han sikker å at det var Mandag,og du skulle ha sett hvor lykkelig han ble når jeg kunne fortelle ham at: “Nei,det er Søndag,og du skal ikke på jobb før i morgen..! :)

IKEA. Ikke for å være vanskelig,men det er ikke mitt favorittsted. For all del,de har mange flotte,praktiske og spennende ting.  Jeg drar ikke på IKEA alene,i frykt for å aldri komme meg ut derifra..! ;) I dag var vi på fargesøk på IKEA,en utfordring i seg selv for et harehjerte med fargeskrekk,-men da jeg hadde gått forbi duker,lys og servietter for 3. gangen ble jeg en smule mistenksom.. Hvor mange avdelinger med slikt finnes det her..?  Heldigvis så fikk jeg litt hjelp, så jeg kom på rett spor igjen,så jeg fant igjen Stormagepus,slik at vi kunne lete videre etter farger!

Gulvteppe er fin ting ting å ordne med når stuegulvet er ferdiglagt. Ok,så ble det ikke det mest fargerike teppet i verden,men det har innslag av sølv innimellom all cremefargen… Puter. Da ble det straks mer sving på tingene,vet du. Den ene puten har 3 forskjellige rødfarger. Den andre har broderier i 4 farger..Et spenstig retrofunn! :)   Ganske store blåfargede puter fant jeg også,men da holdt Stormagepus på å få hetta! Jeg argumenterte det jeg var god for.. “Ja,men du har jo i lang tid vært ute etter mer FARGER!”  Blått er jo en farge…  Stormagepus forklarte at det fikk da være måte på å gå overbord sånn i første omgang..! Jeg er ikke spesielt god med farger jeg heller,men hallooo..?!  Stearinlys da! Det er sikkert tingen!  De finnes i alle farger,og det må da være en god idee å få med 3-4 forskjellige farger hjem?  Ja,helt klart! …så lenge de ikke er oransje eller rosa!!   Jeg fikk da med noen delikate  jadegrønne lys i glassformer.

Jeg må selvfølgelig ikke glemme oppvaskbørsten..Den er helt ny og knallrød! :lol:

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: Betraktninger, bok, bursdag, champagnelunch, dame, farger, forsøk, frisører, gaver, gleder, gullkorn, hårklipp, ikea, stormagepus, venner

Stikkord:

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

38 kommentarer on “Frisøroverraskelse,Stormagepusbursdag og fargesøk på IKEA! :)”

 1. btidag Sier:

  Cez….

  jeg ler av deg… med deg og dere…. :)

  så dette var den store overraskelsen… frisør og male byen rød :)

  men kort ??

  bursdag (hysj) er en god dag – og viltgryte av elg – det er topp

  du får hilse – på en forsiktig måte slik at han ikke oppdager det selv….

  IKEA – jeg har gått meg bort der selv – måtte spørre om veien ut

  farger – jeg kjører lyse farger på store flater – og satser på kontraster
  som jeg antar at du også gjør…..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Kassima Sier:

  Å så heldig du er. Slike venninner er gode å ha og heldig er du som har en slik snill Stormagepus hjemme :) Bare det at han går på Ikea sammen med deg er jo et must. Kos deg med frisørbesøket når det kommer – det må du skrive om.
  Ha en riktig så fin dag :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. tanteprinsesse Sier:

  Hele innlegget var et gullkorn! Herlig:) og du fortjener alt sammen!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Kitty Pia Sier:

  Så kjekt å lese!
  Du ble sikkert råfin på håret.. Jeg tør ikke klippe meg. Og ikke har jeg vel lyst heller så da lar jeg det være langt. :)
  Lysår er et avstandsmål… (Ehemmm..) på linje med cm og m og sånn.. ;)
  Håper alle fargene gjør seg i heimen.
  Grattis med dagen til Pusen i Huset.
  K :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. carpe50 Sier:

  Ser for meg de putene.. kan tenke meg det er de samme som selges her på Ikea.. :) Så heldig du er som har en slik venninne, da! Kos dere masse, og behold LITT av håret, lover du!?? Det er vinter snart og da må du gå med lue støtt hvis du mangler hår på toppen! :P

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Cezanne-2 Sier:

  #1 Btidag!

  Hei! :)

  Jeg ler jeg også! Ikea og bursdagsplaner er alltid spesielt her i huset.. Håret skal klippes kort,det er en veldig grei og lettvint måte å ha håret på; ikke nisseknuter,ingen dobbeltime-tørke rutine og plages med.. det at håret står rett opp om morra`n får jeg leve med! :)

  Lyst,og dust på store flater og fargeklatter rundtomkring..det var i allefall planen..har jo oppvaskbørste og en pute nå,så det blir stadig bedre..!

  Ha en flott kveld. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Cezanne-2 Sier:

  #2 Kassima!

  Hei på deg! :)

  Jeg er så heldig at jeg har en veldig snill,spretten,smart og trivelig venninne! Gleder meg veldig til frisørbesøket,det er sikkert! :)

  Stormagepus er veldig snill.. noen ganger er han vanskelig å ha med å gjøre når det er snakk om farger,men pytt..! ;)

  Trivelig at du kom innom på besøk,Kassima. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Cezanne-2 Sier:

  #3 Tanteprinsesse!

  Hei og hopp! :)

  1000 takk for go`ord,det gjør meg bestandig glad! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Lilleyam Sier:

  Åååå den overraskelses lørdagen høres bare god ut altså… :D Gleder meg med deg ;)

  Lykke til med Stormagepus`s bursdag, og med å finne akkurat den riktige boken. Håper han ikke skader seg ;)

  Misunner deg Ikea… der kunne jeg tenkt å ha venninnetreff, og bare gått og kikket ;) Vi er noen som snakker om å ta oss “husmorferie” til Ikea i november. Jeg håper det blir, og at lommeboka fyller seg til randen (på magisk vis ;) ) før den tid :D

  Kos deg i helgen, masse, masse… :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Lilleyam Sier:

  Å nei :( nå glemte jeg jammen å hilse deg fra Puselusken og Truls….. unnskyld, det var ikke meningen.
  Jeg skulle nemlig hilse så masse, og takke for alle de gode koseklappene som du kommer innom med :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Cezanne-2 Sier:

  #4 Kitty!

  Heisan! :)

  Lysår.. ja,sikker sant det..men det bruker jo tid også..? ;)
  Det er spennende å klippe håret i alskens fasonger og kanskje farge det en gang i mellom også. Det vokser jo ut igjen om en stund! :) Men nå blir det ordentlig kort! Gleder meg. Behold det lange håret ditt du,Kitty,det du trives med blir jo best. :)

  Åja,puta og koppkosten lyser veldig opp her,vet du! :lol:
  Bursdagshilsen sendes videre til Stormagepus.

  Ha en super kveld,Kitty! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Cezanne-2 Sier:

  ¤5 Carpe!

  Hoppsan! :)

  Putene som IKEA har er vel lik hele landet over,tror jeg! De blå putene var veldig fine og kanskje Stormagepus liker de litt bedre om han får tenkt seg om..?

  Litt hår blir det igjen,vet jeg,jeg må jo ha noe å børste om morra`n! Lue..hmm…ja,det er vel tid for å finne fram den også snart. Jeg har heldigvis lue med dusk sånn at vinteren er reddet! :)

  Kos deg i kvelden!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. BurnieBerit Sier:

  Leeeeenge sia jeg var hos frisøren, for jeg oppdaga sist jeg klippa meg hos frisør og graderte håret, at hvis jeg sto opp-ned og samla alt i hestehale, så det ut som det var skåret med giljotin 8O Ergo: Jeg klipper det sånn sjøl og det ser helprofft ut. Når jeg sier jeg har klippet meg, så har JEG klippet meg :lol:
  Hater IKEA. HATER Ikea. Fredig med det. Men det er stas å få nye farger da, her blir det snart strie og farge på veggene, det skal bli godt for vi gjorde ikke noe da vi fløtta inn og jeg liker ikke sykehus-sterilt-hvittnestenkremgult på veggene…
  Men atte myk bok… det spørs jo hva slags lektyre den bajasen din liker, da? Finnes det ikke noe som heter “Den store barteboka”? Det hadde vært midt i blinken…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. Cezanne-2 Sier:

  ¤6 Lilleyam!

  Hei! :)

  OverraskelsesLørdagen blir helt super,det er jeg sikker på! Det å ha en venninene som finner på slike oppmuntringer og gaver er jo et gullkorn! :) For samle krefter til all denne avslappingen så blir det Champis-lunch først..! :lol:

  Bokleting i morgen! Jeg må finne noe som er spennende,og har masse action.. ja,så er det jo sånn at Stormagepus må love å lese forsiktig. ;) En vennlig person på bokhandelen kan sikkert hjelpe!

  IKEA-tur kan du jo ønske deg i førjuls-gave! Det kan jo hende at det blir bra for andre også det! :)

  Skal kose oss i helgen,alle sammen.
  Ha en super kveld! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. Cezanne-2 Sier:

  ¤7 Lilleyam,-en gang til!

  Hoppsan! :)

  Du kom på det i siste liten! :) 1000 takk for hilsen fra skjønningene! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. Cezanne-2 Sier:

  ¤8 BB!

  Hei på deg! :)

  Selvklipp er modig! Og det jo flott at du får det til å virke,BB! :) For mange år siden så klippet jeg meg selv..det gikk med EN museflette….. før den ANDRE fikk hjelp av frisøren! :lol:

  IKEA er ikke min favoritt heller! Nå driver de å bygger ut så det holder! Det var det glade kaos der i dag. Hva de skal ha plass til i de nye lokalene vet jeg ikke,men det er sikkert noen spennende…

  Farger. Er litt skeptisk,forstår du. Vegger er lyse og så er det sånn klikk-på-plass-selv gulv,det også i en medium lys farge. Men ellers så øver jeg på farger! :)

  “Den store barteboka”.. det er jo en idee! ¤finne på bokhandelen¤

  Ha en trivelig kveld,BB! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 17. BurnieBerit Sier:

  Altså… 8O Jeg aner ikke om det finnes ei bok som HETER det, altså 8O

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 18. Englepus Sier:

  Det er så koselig å lese innleggene dine, – de er i kategorien “krølle-seg-sammen-i-sofakroken-lesning”, – den beste som finnes ;-) (Bare synd at disse laptop’ene er litt vanskelig å krølle seg sammen med.. )
  Så herlig venninne som gleder deg slik, – Stormagepus er også et funn, – ikke alle mannfolk som tusler velvillig inn på IKEA, nei ;-)
  Gleder meg til å lese referatet fra ditt frisørbesøk!
  Sender deg gode tanker og klemmer i høstkvelden, Cezanne :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 19. Cezanne-2 Sier:

  #9 BB!

  Hei,igjen! :)

  ¤Undersøke om det finne en bok som heter “Den store barteboken”..eller noe sånt! Det kan jo være det,vet du!¤

  Ha en super kveld!:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 20. Cezanne-2 Sier:

  #10 Englepus!

  Hei på deg! :)

  Så flott at du liker,Englepus! 1000 takk! :)

  Venninnen min best,vet du! Vi gleder oss til å være sammen og gjøre “alt mulig galt” på Lørdag! :lol: Jeg skal sørge for å få med meg alle øyeblikk,gullkorn og opplevelser så jeg kan lagere dem på bloggen! :)

  Stormagepus er faktisk mer glad i IKEA enn meg.. men vi finner da skatter der jevnt,men nå er det slutt på oppussing,møblering,maling,gulvlegging og diverse på lange tider.. Kanskje det blir et par blå puter..? ;)
  Det er snart fotballkamp her i gården,-eller på Tv`n her i gården og da kan jeg krølle meg sammen med boken min,det er lettere å få til det,enn med laptop`en. :)

  Sender mange klemmer tilbake til deg,Englepus! Kos deg i kvelden. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 21. carpe50 Sier:

  Du er utfordret på bloggen min!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 22. BurnieBerit Sier:

  CARPE!!!! KUTT UT Å UTFORDRE DE JEG VIL UTFORDRE :lol:
  http://burnieberit.vgb.no/2010/09/30/award-ekko/
  Ha en knall kveld, Cez.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 23. Løvehjerte Sier:

  http://divaandrea.vgb.no/2010/10/01/7-ting-du-kanskje-ikke-visste-om-meg/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 24. Cezanne-2 Sier:

  #11 Carpe!

  Hei! :)

  Må tenke litt…er ikke så god på utfordringer! ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 25. Cezanne-2 Sier:

  #12 BB!

  Heisan! :)

  En kreativ utfordring..? Du vet jeg ikke er kreativ..men,tenke,tenke! ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 26. Cezanne-2 Sier:

  #13 Løvhjerte!

  Hei på deg! :)

  Jeg har fått flere utfordringer som du ser! :) ¤Må da få til noe..¤

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 27. Erta-Berta Sier:

  Kommer innom i kveld Å leser.
  Kveldens Kosestund.
  Kleeemmm…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 28. Cezanne-2 Sier:

  #14 Erta-Berta!

  Hei og hopp! :)

  Den er god! ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 29. Erta-Berta Sier:

  Sånn nå sover alle rundt meg, og det er tid for en kosestund med Cezannes skriverier. Herlig.
  Ahhh, slike overaskelser er koselige, og å få stellt håret er en deilig ting. De få gangene jeg har vært hos frisør, har vært litt av en opplevelse, en fristund, og noen sier en får økt selvtillit av å gå til frisør. Jeg vil heller si en får en økt god følelse av å være vellstellt på håret.
  Det blir sikkert en fin bursdag på søndag, Gaver til mannfolk er bestandig så vanskelig synes jeg, En Mustasjesaks, du verden, for en gave-ide.
  Men Ikea, der er jeg nesten aldri. Vi har postordre, og kataloger.
  Men det hender jeg er innom en gang i året, om det er noe smått eller noe lurt vi skal kjøpe der.
  Ett gulvteppe er kjekkt å ha på vinterkalde dager, Og puter er jo bare kjempekoselige da.
  Takk for en herlig kvelds-kose-lesestund.
  Nå er det sengetid. natti…
  Lunasnutekos og varm klemm til deg.
  Ha en god Helg, Cezanne. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 30. Cezanne-2 Sier:

  #15 Erta-Berta!

  Heisan! :)

  1000 takk for go`ord,det blir jeg glad for. Trivelig at du liker! :)

  Det er et gullkorn å gå til frisøren; slappe av,få en velstellt og pen frisyre. Denne gangen blir det å friske opp min nye korte frisyre. Denne dagen blir fin,vet jeg vel! :)

  Gaver til menn er vanskelig.. Jeg ender nesten bestandig opp med verktøy,bøker,eller gavekort..! Men jeg skal finne en mustasjesaks og noe annet med sprett til Stormagepusen min.
  IKEA har mye bra de,men det er så kronglete å finne fram..for ikke å snakke om å finne utgangen!! En heller spesiell opplevelse… :lol:
  Selv om gulvteppe ikke ble så veldig fargerikt så er det fint og passer godt på stua..med putene i sofaen og oppvaskkosten på kjøkkenet så er det i alle fall en start! ;)

  Alltid trivelig at du kommer innom hos meg på besøk,Erta-Berta! Stor klem til deg.
  Lunasnutekos er jo en gullegod ting! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 31. rajobr Sier:

  Herlig lesing! :-)
  Kjedelig har du det ikke. Likte den champagne-lunshen. :lol:

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 32. Cezanne-2 Sier:

  #16 Rajobr!

  Hei på deg! :)

  Kjedelig,-nei det orker jeg ikke..! ;) Champagne-lunch er en veldig god ting,vet du.. Det skal vi gjenta om ikke altfor lenge.

  Takk for go`ord,det gleder!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 33. Lisa Sier:

  Psst:

  http://8060.vgb.no/2010/10/03/nytt-bloggtreff-i-trondheim-2/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 34. Cezanne-2 Sier:

  #17 Lisa!

  Hei! :)

  Melder meg på! ¤noterer tid og sted¤ :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 35. Lilleyam Sier:

  Nå er jeg bra spent på hvordan helgen din har vært ;) Håper du er superfornøyd med hårfrisyren :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 36. mairmog_8 Sier:

  Så koselig et innlegg! Du fortjente heeelt sikkert den frisørtimen og det hørtes ut som en super-duper venninnegave! Det skal jeg huske når venninna mi har bursdag! Får vi et bilde av deg med nyfrisyren din, da!? Stormagepusen din høres ut som en skikkelig kosebamse og ble sikkert glad både for bok med harde permer og for bartesaks! :)

  Ønsker deg ei skikkelig fin uke!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 37. Cezanne-2 Sier:

  #18 Lilleyam!

  Hei og hopp! :)

  Helgen har vært super den! Masse folk og mye latter! Den nye frisyren min er en sånn 5-minutt-på-badet,-et gullkorn! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 38. Cezanne-2 Sier:

  #19 Mairmog!

  Heisan! :)

  Frisørtime er jo en super gave å få! Original og spenstig gave,den har jeg også adpoptert for å bruke som gaveidee i framtiden! :) Bilder på bloggen..tja, eller et annet sted! ;)

  Stormagepus er er en ordentlig go`ing han,forstår du. Han var storfornøyd med dagen sin…. han er som vin..blir bare bedre med årene! :lol:

  Ha en super uke der sør!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00