7 fakta,tilfeldigheter og ut på tur! :)

Det var denne utfordringen da..! Jeg er ikke så flink til sånt,men jeg prøver en variant der jeg tar bare de 7 tingene,-oppskriften er vel godt nok kjent der ut i bloggeland! :)

 1. Jeg er tvilling. Har en flott søster! Mange likheter,-og det er jo en god ting. ;) Men kanskje det er ulikhetene som knytter oss tettest sammen..!
 2. Elsker bøker! Det finnes så mange historier,spennende karakterer og flotte steder i bøkenes verden. Så blir jeg jo av og til inspirert til å finne nye opplevelser og gulkorn av all lesingen! :)
 3. Har en adoptivkatt som heter Maxima. Hun er en sort/hvit skjønnhet med grønne øyne. En pelskledd venn som trenger en smule assistanse i livet, og jeg vil gjerne hjelpe!
 4. Jeg liker folk i alle varianter. Det finnes så mange flotte,spenstige og trivelige mennesker der ute i geografien.
 5. Later som jeg er kreativ; derfor strikker jeg små firkanter og syr dem sammen til noe som kan ligne på et lappeteppe.. Mamma`n min skal lære meg å strikke raggsokker.. Må jo starte et sted! ;)
 6. Eier et modig harehjerte.. Har lenge vurdert om jeg tør å lære å kjøre bil..  Har prøvd,forstår du…. En dag så kanskje jeg kjører rundt i en bitteliten knallrød bil..!
 7. Har en vegg i stua som er reservert fotokunstskatter! Når jeg finner et gullkorn så skriver jeg mail til fotografen og spør om h¤n vil selge en kopi. Nummerert og signert,så klart! Jeg venter på to skatter som er på vei til meg..! :)

Noen ganger bare skjer det saker og ting…  Det handler om “det ene minuttet”  fra eller til…Tilfeldigheter kalles det!  Her om dagen var jeg på vei ned til byen for å møte min gode venninne til Champagne-lunch og frisørtimegave; en flott dag der vi koste oss stort og gjorde akkurat det vi ville,-hele dagen! Gullkorn. Men altså: på bussturen ned til byen er det jo en del stopp,folk skal jo av og på bussen,vet du. Jeg satt der og kikket ut av vinduet og bare tenkte på små og store ting.. så får jeg øye på en dame jeg kjenner godt: Min mor! Hun var sammen med Mamma`n og Magnusgull. De skulle ned til byen de også,og det var jo koselig å treffes sånn helt sånn..ja, tilfeldig! :)

Det er andre tilfeldigheter også,de som oppstår når det skal trekkes en lapp fra en hatt. Sist gang var jeg nr 2 i trekk-lappe-køen. Det handlet om muntligeksamen i sosial-og samfunnsfag. Ikke noe småtterier,forstår du!  Det endte med at jeg fikk den delen av pensum som passet meg aller best.. Det gjorde  godt for et modig harehjerte som hadde lest,lest og lest! :)    Så finnes det tilfeldigheter som er så store og viktige at det er skremmende å tenke på hva som hadde skjedd om jeg ikke var akkurat der i det minuttet..   For drøye 7 år siden så bestemte jeg meg for å ta en tur for å ta et glass vin på et trivelig sted,på kvelden den 17.mai,-av alle dager i året!  Der møtte jeg helt tilfeldig en del kjente. Og en jeg ikke kjente..men ble kjent med ham,-en god ting! Det at jeg bestemte meg for å beholde Stormagepus er ingen tilfeldighet..! ;)

Høsten. Det er en fin tid å reise på tur. Vi skal ikke så langt. Men vi gleder oss til Østersundhelg! :)   Vi har funnet et koselig  hotell i sentrum av byen.  Stormagepus,jeg og mamma er det som skal på tur. På den måten blir det familietur,-og det er jo alltid et gullkorn! :) Planen er å være i Østersund sånn ca i 12 tiden,sånn at vi kan slenge fra oss helgebagen,før vi finner et spennende sted å spise lunch. Kanskje det blir en vietmamesisk nudelrett? Eller kreolsk kyllingsalat? Fransk løksuppe med krutonger? Det er masse å velge mellom….

Vi skal vandre i gatene og se på folk,utstillinger og vannet. Når vi føler for det skal vi ta en pause på en trivelig svensk cafe.  Sjansen til å finne skatter som kan virke som julegaver skal benyttes,så klart. Så skal jeg se om jeg kan finne på noe spennende til meg selv også! :lol:

Ja..så glemmer vi selvsagt ikke den sære og berømte grensehandelen på turen hjem..!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: fakta, familie, gaver, gleder, gullkorn, helgetur, tilfeldigheter

Stikkord:

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

24 kommentarer on “7 fakta,tilfeldigheter og ut på tur! :)”

 1. BusybodyGirl Sier:

  Her var mye spennende Cezanne :) Jeg kjenner meg igjen i den strikkingen du hehe. Ideen om å kjøpe fotokunst på den måten, den er god. Kan bygge opp en fin samling slik :)

  Ja tilfeldigheter. Noen ganger er det kjekt å tenke på tilfeldighetene som frembragte det…og det. Andre ganger er det rett og slett litt skummelt ;)

  Koselig innlegg…som alltid!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Erta-Berta Sier:

  Her var det noen nye ting om cezanne. Slike vegger med bilder er kjempekoselige å ha, og minnerikt om den/dem.
  Det å være tvilling tror jeg du har nevnt i ett innlegg for langt tilbake.:) Det er greit å være like utenpå, og innvendig også, bortsett fra tankene, de er dog vårt private lille “Rom” hvor vi er oss selv.
  Tillfeldigheter kan være koselige, slik som når en møter en Magnusgull, Familiemøter er koselig..
  En helg i Østersund, høres flott ut, og Høsten er nok like vakker der som her i Norge.
  Selvfølgelig må du handle mens dere er der “over”. :P
  Det å handle julegaver in sveden er en fin ide, og så klart du må kjøpe noe til deg selv, litt kos må vi damer unne oss. ;)
  Takk for en koselig lesestund, Cezanne. Koser meg og leser hos deg vettu. Alltid hyggelig å komme inn her…

  Lunasnutekos og Klemm til deg.
  :)
  Ha en riktig fin dag.. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. hipors Sier:

  Å kunne kjøre bil er greit, men bor man i en by som Trondheim med omkjøringer i hytt og vær så er det vel like greit å holde seg til buss og trikk..

  Det skjer veldig mye sånn helt tilfeldig, mye man kan være glad for, og noe man ikke er like glad for.. uasnett så tror jeg på skjebnen..

  Og kos dere på tur :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Dag Eigil Sier:

  Man skal i det hele tatt unne seg noen av livets gleder. Hvis man har råd og mulighet, så bør man kanskje ikke utsette det, heller. I dag har vår hustru – velsigne henne -.kjøpt en konebil, for eksempel. En liten Fiat 500, 2009-modell. Not bad! :-)

  Håper ellers at dere fortsatt trives som gifte. :-D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. carpe50 Sier:

  jeg er ikke så glad i de awardene, men jeg liker å lese de syv punktene når andre svarer, sier som så mange andre; jommen blir vi bedre kjent via disse små “hemmelighetene”! :)

  Lykke til med førerkort, den dagen du tør det… synes jeg ser deg i den lille røde bilen allerede… :)

  Ha en fin midtukekveld!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. rajobr Sier:

  Jeg liker bedre å lese andres award enn å skrive en selv. Du har mye fint på dine 7 punkter.
  Å ha førekort er jo praktisk. Strikke sokker er KOSELIG.
  Likte godt den fotoveggen din.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Cezanne-2 Sier:

  #1 BBG!

  Heisan! :)

  Slike utfordringer er ikke enkel..! Strikking og andre syssler i samme “familie” er ikke det jeg er best på,men med litt hjelp så skal du se jeg får det til. ;)

  Tilfeldigheter kan være både morsomme og skremmende når jeg tenker på dem! Hvis-om-atte..den kan varieres i det uendelige,ikke sant? Av og til er det best å la være å tenke så mye på slike hendelser..bare ta dem med! :)

  Fotoskattene gleder jeg med til! Det er bilder som lever av seg selv,og mange finner forskjellige opplevelser i dem. Gullkorn! :)

  Koselig at du tittet innom hos meg!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Cezanne-2 Sier:

  #2 Erta-Berta!

  Hei på deg! :)

  Fotoskattveggen min kommer til å bli spesiell,det er jeg sikker på! Det er fotokunstnere som jeg finner i bloggeland og ellers i geografien.. En god ting. :)

  Ja,jeg har sikkert nevnt tidligere at jeg er tvilling..det er ikke lett å komme opp med 7 interessante (!) ting,vet du..! ;)
  Tilfeldigheter.. snodige greier.. Denne gangen møte jeg Mor,Mamman og Magnusgull på bussen..hvem vet hva som skjer neste gang tilfeldighetene slår til? :)

  Det er sol her hos oss i dag,og på Vind & Vær sier de at det blir sånn de neste dagene også..både her og på den lille flekken av Sverige vi skal til. En veldig god ting! :) Østersund er en ganske liten by,og veldig koselig,-så dette gleder vi oss til.

  Takk for go`ord! Klem og Lunasnutekos blir jeg alltid glad for! Ha en flott dag! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Cezanne-2 Sier:

  #3 Hipors!

  Hei og hopp! :)

  Ja..du har rett,-det hadde vært greit å kunne kjøre bil.. men av en eller annen grunn er denne ideen om å kjøre rundt i en boks i 70-80 km i timen veldig skremmende.. for ikke å snakke om lyskryss,forgjengere,..og så er det litt trasig å ha to venstre sider..! ;) Bussen i Trondheim er gullegod den!:)

  Noe skjer og andre ting ikke.. kanskje det er en tid for alt..? Det er egentlig en fin tanke når jeg tenker på det..

  Vi skal kose oss på tur,ja! Takk! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Cezanne-2 Sier:

  #4 Dag Eigil!

  Heisan! :)

  Det er sant; alt som gjør hverdagen mer praktisk og har i tillegg har sprett er en god ting! og en Fiat 500 må jo være et gullkorn! :) En liten knallrød bil… ¤drømme..sukk¤

  Stormagepus og jeg trives sammen fremdeles vi! :)

  Trivelig at du kom innom på besøk,Dag Eigil.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. btidag Sier:

  hei Cez….

  finnes det to av deg altså ?? :)

  at du liker mennesker overrasker ikke meg …..

  østersund er en fin helgetur.. bare det å komme litt bort… bo på hotell.. kjøpe svensk ost .. noe annet smågodt… og en tur innom glasshuset….er jo et ‘gullkorn’ …

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Cezanne-2 Sier:

  #5 Carpe!

  Hoppsan! :)

  Disse awardene og utfordringene er ikke like enkle bestandig..! Men det er sant at det finnes mange små og store ting der ute blant bloggerne som gjør at vi blir bedre kjent! :)

  Jeg prøver å overbevise harehjertet mitt om at bilkjøring er en fin ting..! Det blir mye å holde styr på,- på en gang! Men en dag…! :lol:

  En solrik og trivelig dag ønskes deg!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. Cezanne-2 Sier:

  #6 Rajobr!

  Hei på deg! :)

  Takk for go`ord! Førerkortet er praktisk..sant! Men så var det dette at jeg ikke er så modig da,vet du..

  Fotovegg er tingen! Gleder meg veldig til mine to nye skatter kommer i posten om ikke så altfor lenge!
  Nå når høsten er kommet så er det på tide å ta strikke-kurs hos mamma. Så kan jeg strikke raggsokker som er både varme og fargerike! :)

  Trivelig at du tittet innom!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. Cezanne-2 Sier:

  #7 Btidag!

  Hei! :)

  Ja.. på en måte så finnes det to av meg..eller av søstra mi.. ;) De aller fleste mennesker er flotte,kunnskapsrike og trivelige!! Snakket en gang med en mann på toget,som hjalp meg med Norsk Historie 1940-1960.. han hadde opplevd tiden selv! Det var et gullkorn det! :)

  En liten pustepause fra det vante og sjansen til å handle noen spennende,samtidig som jeg er sammen med mine,-det må jo være en god ting!

  Ja, og så glasshuset.. ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. Englepus Sier:

  Se det var nye ting om Cezanne :-)
  Her var det mange fine kvaliteter!
  Kunstvegg var en god ide, synes jeg.
  Er litt usikker på om jeg skal følge opp min “utfordring” *tenker litt mer* . Får se hva det blir til i morgen ;-)
  Så flott at du fant Stormagepus ved en tilfeldighet som kanskje heller var “ment å bli”…
  Besøk i broderlandet er alltid koselig, – vi var faktisk der i dag, og ja, det ble nok litt “Harryhandling” også, – det hører jo med!
  Ha en super tur, Cezanne, og riktig god helg :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. BusybodyGirl Sier:

  Måtte bare innom for å ønske deg en god helg Cezanne :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 17. Lilleyam Sier:

  Å møte (nye) mennesker er morsomt og givende :D Enig med deg ;)
  Jeg hekler firkanter for øyeblikket, disse igjen skal hekles sammen til et koseteppe, en dag…….. ;)

  Jeg er så glad for at du møtte Stormagepusen din, og at “tilfeldighetene” passet så perfekt :)

  Koselig innlegg som vanlig :) Fin helg ønskes deg og Pusen din, fra meg, Puselusken og Truls.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 18. Cezanne-2 Sier:

  #8 Englepus!

  Hei på deg! :)

  Så trivelig at du likte mine små info-biter. Jeg ser veldig fram til bildene mine kommer..der plass på veggen min,vet du! :)
  Du tar utfordringen på strak arm,Englepus! :)

  Noen ganger skjer det tilfeldigheter som får store ting til å skje.. En god ting!
  Det ble da med noen hjem fra Sverige.. to julegaver også,det er slett ikke dårlig bare det,vet jeg.. ;)
  Ha en flott Lørdag!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 19. Cezanne-2 Sier:

  #9 BBG!

  Hei,igjen! :)

  En riktig God Helg til deg også! Koseklapp til Skjønningen Jack! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 20. Cezanne-2 Sier:

  #10 Lilleyam!

  Hoppsan! :)

  Nye mennesker kan være spennende,skremmende og gøy på samme tid! Jeg husker folk jeg har snakket med bare EN gang.. noen på flyet,toget eller på bussholdeplassen når vi drikker papp-kaffe og venter på bussen! :) Mennesker med sprett!

  Åh,kan du hekle..! Det ønsker jeg også å lære,da kan jeg lage en liten duk,tror du ikke? :) Men først raggsokker og strikkepinner!
  Tilfeldigheter er noen ganger de besteste ting. :)

  Ha en koselig helg! Koseklapp til Puselusken og Truls!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 21. btidag Sier:

  og jeg måtte følge opp….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 22. Lilleyam Sier:

  Ja, det er sant, det er mange engangs-møter som setter varige spor. Morsomt :)

  Ja, jeg har lært meg å hekle i voksen alder. Du kan med enkle teknikker hekle den vakreste duk. Litt tålmodighet er påkrevd, men en morsom håndarbeidshobby :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 23. Cezanne-2 Sier:

  #11 Btidag!

  Hei! :)

  Ja,klart du måtte det!

  Ha fin Søndag. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 24. Cezanne-2 Sier:

  #12 Lilleyam!

  Hei på deg! :)

  Det er mennesker som jeg aldri glemmer..! Bestemor var en mester på å hekle,strikke og sy! Mamma kan klære meg å strikke og hekle,-hun lærte det av bestemor! :)

  Alltid trivelig å ha noen å henge fingrene i!

  Ha en super Søndag! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00