Strikkingens mysterier,en forkjølelse og “funksjonsknapper”! :)

Det å sette sammen forskjellige materialer for å skape eller lage noe nytt har alltid vært et mysterium for meg..! Jeg husker med gru husflidsfaget på timeplanen; det ene var verre enn det andre.. Enten skulle vi lage noe i tre -sløyd kalles det!-eller vi skulle sy,strikke eller veve noen fantastisk flott noe.. Det virket aldri! ;) Uansett hvilken del av faget som skulle praktiseres var det noen som “krøllet” seg fullstendig,forstår du.  Enten det var mål,oppdeling,telling av rader (har til dags dato aldri forstått meningen med rad-telling!!) eller lakkering av en eller annen gjenstand…   Det eneste jeg fikk til sånn noenlunde var et katte-hus med ekstraisolering..og skrå-tak,selv om akkurat det siste ikke var med i planen fra starten av! :lol:

I lang tid ,-i over 35 år,- har jeg sett mamma strikke,sy og hekle. Det er bukser,gensre,gardiner,sokker,duker,kjoler,sengetepper,jakker,votter,pledd og alt annet du kan forestille deg! :-D Opp gjennom årene har mamma med stor tålmodighet prøvd å lære meg noen av disse tingene..med sterkt varierende resultat…  Når masker forsvant nedover strikkeplagget (?) for 78.gangen var det slutt på strikke iveren for min del..  Hekling gikk ikke stor bedre det heller,-som oftest endte jeg opp med en “tøyting” som var vridd skremmende mange ganger,-og da selvfølgelig feil vei. Det er jo bare naturlig det…! ;)    Så må det ha skjedd noe viktig; når det skjedde vet jeg ikke,men sånn helt plutselig fikk jeg det for meg at NÅ skal jeg lære meg å strikke! Ingen tid å miste,forstår du,-det er alltid en gullegod ting å sette planer ut i livet så fort som mulig. ;) Jeg ringte mamma og avtalte lære-å-strikke tid!  Jeg hadde valgt raggsokker som strikkeoppgave. Mamma kunne fortelle meg at det faktisk ikke er det enkleste å starte med; det er snakk om “deling av arbeidet”, “felling” og “sammenstrikking”… og alt dette skal i perioder utføres med intet mindre enn 5 strikkepinner.. Du forstår at det var ingen enkel oppgave jeg hadde planer om å mestere…jeg som kan betegnes som nært innpå farlig med bare 2 strikkepinner! :lol:

Det gikk overraskende greit,kan jeg fortelle deg. Hadde litt vansker med å “gjenta oppgaven på den andre siden”,-da blir det speilvendt,vet du, og det kan bli for mye for selv den mest tålmodige og intenst lyttende sjel..! ;)   Jeg spurte og grov,et og annet kraftuttrykk gikk med det også, når en eller flere av strikkepinnene som IKKE skulle falle ut,-gjorde akkurat det,-falt ut..det er ganske nervepirrende å samle sammen 14 løpske masker!! ;)    Men jeg har fått ferdig et par raggsokker. Den ene er bittelitt større enn den andre..men jeg sier HURRA! likevel!  Nå er jeg i gang med raggsokk nr 3. To-farget,forstår du.. jeg har et modig harehjerte! ;)   Så om 4-5 dager og telling av en helt enorm totalmengde med masker har jeg to par raggsokker!  Gullegodt er det,om jeg skal si det selv!  :-D

Magnusgull har vært forkjølet. En forkjølelse av den riktig plagsomme sorten!  Feber som kjører berg-og dalbane,en hoste som høres ut som hundebjeff og armene og bena er så skjelven at det ikke engang er i nærheten av å være gøy..!   Mamman hadde ikke noe valg; hun måtte dra avgårde i en drøy time for å få unna arbeid som hadde hopet seg opp.. Så tante melder seg frivillig til å være sykepasser..   Magnusgull er ikke i formen,altså.. Alt er feil.. Vil ikke ha mat..Det er nært innpå en kamp å få i ham nødvendig drikke og tante er det verste mennesket  som finnes..eller det nest beste.. Det varierer fra det ene minuttet til det andre! ;)   Når det går opp for skjønningen min at Mamman ikke er hjemme, så er vi i gang!

Magnusgull gråter og roper på Mamma..  eller han er sint og vil ikke noe som helst.. så er han helt utslitt en stund og vil bare sitte i fanget og ta livet veldig med ro.. Så vil Gull  at Mamma skal komme hjem NÅ og så gråter han sårt igjen..  Det er ikke ofte jeg føler meg helt hjelpeløs,men det hender..!  Jeg prøver alt; Saft? Favoritttegneserien på tv? Kjeks? En klem? Sitte i fanget? Fruktgrøt?  Se i bok?  Ingenting virker,-eller rettere sagt det virker i ca 3 sekunder hver sin gang.. Hjelp!  Jeg vil også at Mamman skal komme hjem NÅ..!! ;)

Vi ender opp i en haug med pledd,og lekedyr der vi bare prater “koselig tull” med hverandre,en saftskvett får jeg også  overbevist ham om er en god ting…  Magnusgull sovner nesten i armene mine… Så setter han seg opp! “Mamma? Mamma nå..? ” spør han.. Han har hørt en lyd fra trappen,-og endelig kommer Mamman!! O`jubel og fryd! :lol:

Magnusgull og tante er blitt enige om en viktig ting: Det er sannlig ikke bestandig like lett å være verken liten eller stor..! ;)

Vgb-verden har kommet ut av bane!  Det har skjedd før,men denne gangen nekter blogg-landet å innrømme det..!  Sider henger seg opp,ikonene mine som skal gjøre det lettere å dra på besøk til mine favoritter, sender meg i helt feil retning..

Funksjonsknapper. De fungerer ikke noe særlig,forstår du. Spesielt “Send kommentar” har blitt veldig syk!  Noen ganger har jeg endt opp med 3 like kommentarer i feltet til en uforskyldt blogger..Andre ganger vil ikke kommentaren gå gjennom i det hele tatt..  Det som er mest mystisk er at kommentarer forsvinner i Det Store Blå,-da må jeg skrive den på nytt og da kommer jo denne forbaskede plakaten “Det ser ut til at du har sagt det samme to ganger”.. Ja,jeg har det,for tenk!!  Men hvor var den plakaten når kommentaren gikk gjennom 3 ganger..?!  Det er så jeg kan bli smårar. ;)

Jeg har vandret rundt i bloggeland og lest spenstige,morsomme,interessante og gode innlegg. Men “Send kommentar” har laget krøll for meg,så det er blitt smått med tilbakemeldinger. Men jeg venter på sjansen til å rette det opp igjen! :)   Bloggeland har hatt alsken “sykdommer” og sabotører, ( Har heldigvis ikke møtt på Majoren på en stund… God ting!)  men jeg holder ut,og det skulle vel fortelle de som har ansvaret for bloggeland at jeg er glad i bloggen og vil at den skal trives og være frisk og glad…

En friskmelding ville vel ha vært en gullegod julegave,ikke sant? :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: alvor, barnevakt, erfaring, feber, forkjølelse, funksjonsknapper, gullkorn, mamma, strikking

Stikkord:

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

34 kommentarer on “Strikkingens mysterier,en forkjølelse og “funksjonsknapper”! :)”

 1. Løvehjerte Sier:

  Bare vent, strikkebassillen kommer hjem til deg snart:)) Og den er lei å bli kvitt skjønner du! Selv om man gjemmer både pinner og garn så lurer den i bakhodet uansett…ikke det verste å ha lurende det:))
  Stakkars tantegullet da! Man føler seg så hjelpesløs når det gjelder syke barn…har hatt mine runder jeg også, min fikk falsk krupp en gang…panikk dekker ikke hva jeg følte og tenkte da…fyttigrisen, er så glad det gikk bra!!
  Men tanter er så godt å ha, både når man er syk og frisk:)) Tanter har som regel litt friere tøyler enn hva mammaene har…og det vet disse små å utnytte til fulle…smarte er de:))

  Bloggen er et kapittel for seg selv, rusk i forgassern er bare fornavnet!! Lettere å si hva som fungerer enn å ramse opp det som lider av alskens basselusker…..ggrrmmmfff://

  Kos deg med strikketøyet, og all grunn til å være stolt av deg selv:)) Føttene våre er aldri like lange/store så her har du truffet innertieren:))

  En glad dag videre, kos fra Boss og meg:))
  Legger igjen en bit av Melkeveien…ca 5 stjerner:))

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. BurnieBerit Sier:

  Den julegaven ville jeg ha jubla over, gitt – om vi fikk alt til å fungere her inne som det skal. Men siden de nå har åpnet for at ANDRE bloggere fra ANDRE portaler også kan komme på “forsiden” hos VG, så viser det bare med enda større tydelighet hvor lite de setter pris på de dyktige bloggerne her inne. Hvis dette er VGBs måte å rekruttere folk på, bør de tenke på alle de nye bloggerne de har mista på grunn av teknisk rot. Fornøyde bloggere rekrutterer mye bedre enn den gulrota der, men vi har ingenting vi skulle ha sagt om den saken.
  Og det var dagens utblåsning :-D
  Strikking og hekling behersker jeg bra – egentlig best med heklinga for der skjønner jeg mønster, men å strikke etter mønster gjør meg bare forvirra 8O Sokker, derimot, er jeg en racer på – det er da mye kosere å ha på seg hjemmestrikka! Grattis med ny ferdighet – og god bedring til Magnusgull!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Cezanne-2 Sier:

  #1 Løvehjerte

  Heisan! :)

  Strikkingen går veldig bra den.. Litt prakk med speilvendt tenkingen og tellingen innimellom,men det blir da raggsokker av det! :-D Her er det farger,vet du : Rødt,grønt,hvitt,blått gult og svart! Når jeg blir ordentlig modig skal jeg strikke med 3 farger.. WOW!! :lol:

  Når Magnusgull ikke er syk,så får tante så vondt i hjertet,forstår du! ;) Den hjelpeløse følelsen er ikke god,men utrolig nok så virker det som at der virker på en snodig måte likevel.. En god ting! Krupp..! Hjelp,det høres ut som et mareritt for noen og enhver,Løvehjerte.. Skremmende!

  Bloggen har ikke vært riktig frisk på en evighet..Trist er det! Bloggen er jo et trivelig sted og det er irriterende plagsomt når det hoper seg opp med feilmeldinger,bugs og fryste bilder..

  Takk for go`ord,kos og stjerner,-det gleder bestandig,vet du! :)
  Ha en flott ettermiddag og kveld,Løvehjerte!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Cezanne-2 Sier:

  #2 BB

  Hei på deg! :)

  En friskmelding av bloggen hadde vært en god ting,BB! Jeg leste og kommenterte (!) innlegget ditt; du har mange gode poenger!

  Sant! Det er koselig med hjemmestrikka raggsokker,da kan fargekombo`n velges også. Gøy er det også,-det går ikke så fort enda..det er jo 5 pinner å holde styr på,men jeg har da strikket en sokk i dag! :lol:

  Takk for gratulasjon! ;) Jeg sender god bedring-hilsen videre til Magnusgull!

  Alltid trivelig at du kommer innom på besøk,BB!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Lilleyam Sier:

  Strikking er gøy :) Gratulerer med det første paret ;)

  Syke barn er ikke noe morsomt, uff da :( Stakkar liten Magnusgull, og stakkar tante. Ikke greit å skulle være barnevakt heller, når det er kun mamma som duger. Vi ønsker god bedring til Magnusgullet :)

  Puselusken og Lillepusen er i alle fall på hils nå, så derfor sender de deg en felles hilsen, som Truls også henger seg på ;) Jeg sender en klem. Takk for koselig lesestoff, nok en gang :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Cezanne-2 Sier:

  #3 Lilleyam

  Hoppsan! :)

  Ja,strikking er gøy! Raggsokkene er faktisk noenlunde jevn i fasongen også! :) Det neste paret skal jeg ha noe rødt i..det blir bra.

  Stakkars Skjønningen min..formen var ikke god,og alt ble jo bare trasig,vet du. Her fått melding om at han blir stadig bedre. En god ting! :)

  Så godt at Puselusken og Lillepus blir bedre kjent og går overens,det hjelper på når en bor under samme tak..

  Takk for hilsen,go`ord og klem,det gleder bestandig! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. phenixmum Sier:

  Glemmer ike deg vettu
  - og litt tekniske rundkjøringer har vi alle hatt innimellom.
  Merker at jeg gidder ikke hisse meg opp over ting jeg ikke kan gjøre noe med for tiden.
  Kanskje det er høsten !

  Har noen grelle eksempler på at jeg ikke skal drive butikk i sløyd eller sying av forkle. Det får være måte på. Glad du koser deg med strikkingen, det er tross alt det viktigste.

  God klem og en ekstrasmask fra Pøbelen

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Black-Moon Sier:

  Sånn nå kan jeg lese og slappe av litt etter en turbulent dag. Alltid så hyggelig og godt å komme inn hit. Takk :)
  Strikking gjorde jeg mye før, min søster og jeg hadde strikkekonkurranse om hvem som ble først ferdig med det
  strikke-skjerfet. hi hi, mitt ble Veldig kort. gikk akkerat rundt halsen og med en knapp forrann ble det en god halsvarmer. :lol:
  Senere i livet har jeg ikke strikket eller heklet noe særlig, hvorfor… det er en annen fingerhistorie.. Kan sitte på buss eller Tog og se på disse som strikker i raserfart, og jeg beundrer dem og missunner de litt.. Men jeg ønsker meg en strikkemaskin til jul. :D det hadde vært kjekkt å ha..
  Åh stakkars Magnusgull, det å være syk er kjedelig og vondt det.
  God bedring til Magnusgullet.
  Ja de knappene er ikke til å stole på, de fungerer bare en gang i blandt. Så ja det hadde vært en fin Julegave å fått den friskemeldt.
  Jeg er også veldig glad i bloggen min, og vil ha den frisk.. :)
  Lunasnutekos og Klemm til deg. :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Cezanne-2 Sier:

  #4 Phenixmum

  Hei på deg! :)

  Du har rett; et er ikke noen vits i å trekke seg opp over ting som ikke kan gjøres noe med fra vår kant.. men noen ganger gjør jeg det likevel! ;) Vi får krysse alt som går an for at det virker når våren kommer!

  Strikkingen er ikke helt enkel,men ikke så umulig som den var en gang i tiden..men sløyden,den har jeg sluttet med for lenge siden! :lol:

  1000 takk for klem og Pøbelsmask! Ha en flott dag. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Cezanne-2 Sier:

  #5 Black-Moon!

  Heisan! :)

  Så trivelig at du liker! Klem! :) En halsvarmer med knapp er tingen når en skal bli raskt ferdig! ;) Strikkingen går overraskende bra.. det virker! :) Noen er superraske til å strikke,-mamma er blant dem..det er faktisk ganske fint å se på. Strikkemaskin er jo supert..programmere mønster og vips! så har du et nytt flott plagg! God ting. :)

  Magnusgull er i bedre form nå. Heldigvis. Det var ikke så lett mens det sto på.. ille nok å være syk når en er stor..det må være direkte plagsomt og ikke så lite skremmende for småttinger! Overbringer hilsen.

  Vi lever i håpet om at bloggen blir friskmeldt snart..;)

  Blir alltid glad når jeg får klem og Lunasnutekos! Kos deg i dagen!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Englepus Sier:

  Næmmen så flink du er, Cezanne! Alltid morsomt å tilegne seg noe nytt og etter litt prøving og feiling føle at man behersker det mer og mer :-)
  Jeg synes det er morsomt å lage ting selv, og er innom både strikkepinner og hekling. Egne kort er også artig å klippe og lime sammen. Men tegning og maling, – nei det er ikke min greie :roll:

  Håper Magnusgull er frisk igjen. Sender ham en godbedringklem sånn for sikkerhetsskyld ;-)
  Så får Cezanne ha en riktig fin dag, og så får vi håpe at funksjonsknappene også finner det for godt å virke slik de skal…..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Cezanne-2 Sier:

  ¤6 Englepus

  Hei! :)

  Jeg prøver.. :oops: Takk! :) Det er gøy å prøve; i allefall når jeg i tiden som har gått siden siste forsøk bare må utviklet litt mer tålmodighet enn jeg trodde,-for det virker,forstår du! :)

  Tegne kan jeg ikke,det er såvidt jeg skriver sånn at det er leselig! Men kunstkort er flott! Det er hobbybutikker som har farget papir,silkebånd,glitter og alt mulig for å få til slike kort..De er jo en gave i seg selv,vet jeg vel!

  Magnusgull er tilbake i barnehagemodus,ikke helt tilbake i 100 men nærmer seg raskt,-en god ting! :) God bedringklem skal jeg overbringe i morgen,Englepus.

  Funkjsonsknappene.. ¤litt fortvilet¤ håper de blir frisk snart..
  Ha en super dag! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. Picina Sier:

  Vgb lever helt sitt eget liv om dagen. Alt tar så fryktelig lang tid, kommentarer man legger inn får man feilmelding på. Sukk og dobbelt-sukk!

  Strikking er sånn som mamma’r kan. Når jeg var liten strikket mamma alltid tøy til meg, og hun prøvde å lære meg det, helt uten hell ;)

  Høstforkjølelsene sitter i så lenge at man kan bli gal av mindre. Ønsker Magnusgull god bedring :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. BusybodyGirl Sier:

  Herlig innlegg Cezanne!
  Strikking og hekling kan jeg ikke si så mye om, for jeg kan ingen av delene. Men jeg elsker heklepledd og strikkejakker, og det er jo godt for dem som kan produsere slike ting ikke sant :)

  Det er ikke alltid lett, hverken for store eller små. Og en forkjølelse kan få noen og enhver helt satt ut. det er helt sikkert. er ikke så mye som er kjekt når slikt står på… Heldigvis går det over etterhvert :)

  Bloggen. ja jeg er vel også glad i bloggen min, selv om jeg ikke er så trofast mot den som jeg burde ha vært… Tekniske problemer derimot, de liker jeg overhodet ikke.Det føles som å bare finne gråstein, der man ønsker å finne gull ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. btidag Sier:

  hei Cez….

  strikking er no dritt – jeg har vel aldri vært en håndverker…. mer en slik fikler – om du skjønner…. ofte er det faktisk nok …
  men jeg liker svigermors sokker da :)

  blogg – jeg tilpasser meg – alle kommentarer og innlegg blir kopiert før de sendes – jeg vet det kan gå galt…. ellers har jeg ingen store problemer med det…..

  ha en flott dag alle sammen…. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. Cezanne-2 Sier:

  #7 Picina!

  Hei! :)

  Det blir litt vel mye feil,bugs og hang-ups..! Du finner meg på http://cezi1971.ipublish.no/
  …. det er et trivelig sted,forstår du! :)

  Mamma`er er super sånn,altså.. Jeg skal snart lære å strikke noe annet også..en liten jakke kanskje..? Men raggsokker er gøy det.. det vises med en gang at strikkingen virker! :)

  Jeg skal overbringe din hilsen til Magnusgull. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 17. Cezanne-2 Sier:

  #8 BBG

  Hoppsan! :)

  Strikkingen kommer til å bli en god ting.. lærer så fort jeg kan! ;) Strikkejakke.. hmm en god idee..!

  Heldigvis er forkjølelsen nesten over nå! Var sammen med Magnusgull og Mammam i dag.. vi fant nesten alle pilene som er malt på gulvet på IKEA! :lol:

  Tekniske problemer.. Jeg har tatt med meg flyttelasset mitt til http://www.cezi1971.ipublish.no du er hjertelig velkommen på besøk..!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 18. Cezanne-2 Sier:

  #9 Btidag!

  Hei på deg!:)

  Strikking er ikke for alle.. :-D Men noe småtteri å fikle med er en god ting..uansett hva det er!

  Ha en super dag!:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 19. Lilleyam Sier:

  Har du også flyttet, og ikke noe speilblogging? :(

  Håper Magnusgull har det bedre, og kanskje til og med er bra :) Og at det går stadig fremover med strikkingen din :)

  Lillepus, Truls og Puselusken vår hilser :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 20. Cezanne-2 Sier:

  #10 Lilleyam!

  Heisan! :)

  Ja,jeg har flyttet,men jeg kommer innom her for å besøke kjente,vet du! :) Magnusgull er i tilbake i velkjent toppform. En god ting. ;)

  Speilblogging..Jeg hadde en idee om at det skulle jeg gjøre,i allefall en stund… men jeg finner ikke ut av hvordan jeg gjør det..!

  Du er hjertelig velkommen innom på ipublish hos meg,Lilleyam! :)

  Hilsen fra Puselusken,Truls og Lillepus er alltid like koselig. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 21. Mokkaen Sier:

  Det er aldri for sent å lære seg noe nytt, Cezanne! Tøft gjort å prøve :) Mammaer er god å ha selv hvor voksen man blir :D
  Regner med at Magnusgull er blitt frisk igjen for lengst?
  Har blogget svært lite den siste måneden (hektisk privatliv), så flyttesjauen har jeg gått glipp av. Men vet jo at her stadig er tekniske problemer, også i kveld – alt går sååå tregt!
  Ha en fortsatt fiin kveld :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 22. Cezanne-2 Sier:

  #11 Mokkaen! :)

  Hei!

  Det virker ganske bra,forstår du! Mamman`n min har ordenet med oppskrift på ornt`li norsk! :lol:

  Magnusgull er i toppform,-en veldig god ting!

  Fint det har roet seg,sånn at du får litt bloggtid også. Tekniske problemer,bugs,fryste sider… Så derfor har jeg flyttet til http://www.cezi1971.ipublish.no/ Du er hjertelig velkommen innom,Mokkaen! :) Ha en flott kveld!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 23. mor-i-marka Sier:

  Lykke til som strikker :-) Da blir det aldri kjedelig, det beste som finnes, en god lydbok og et strikketøy. :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 24. Cezanne-2 Sier:

  #12 M-I-M! :)

  Strikking er gøy!! Men jeg må telle masker for harde livet enda.. (øvelse gjør mester!!) så jeg må lese og strikke hver for seg!

  Ha en super dag! :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 25. Lilleyam Sier:

  Hurra for bursdagsbarnet!!!! Gratulerer så masse med dagen din i dag. Ønsker deg en skikkelig fin bursdag!!
  Puselusken, Lillepus og Truls hilser så masse.
  Bursdagsklem!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 26. Mokkaen Sier:

  Oi!! Cezanne hadde bursdag i går!! Gratulerer så mye med overstått :) Klemmer

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 27. RojasMandy Sier:

  Do you recognize that this is the best time to receive the home loans, which can make you dreams real.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 28. Kaed Sier:

  You’ve got it in one. Couldn’t have put it btteer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 29. zvytsklznt Sier:

  KkkxR4 atwjesjresqk

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 30. yqrairtek Sier:

  ERdGdV , [url=http://rdybsfnaomkc.com/]rdybsfnaomkc[/url], [link=http://sbipvopugdny.com/]sbipvopugdny[/link], http://dczvfphzaqee.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 31. nusmbcirdb Sier:

  XOSpuh kxpxuygspbvj

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 32. ftydtlx Sier:

  ut4TU9 , [url=http://mubtujcmhqgi.com/]mubtujcmhqgi[/url], [link=http://uoyyjlsintgh.com/]uoyyjlsintgh[/link], http://jhpzxnwkwpqm.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 33. buy writings for UK dissertation Sier:

  Socialization is the priority and this is certainly a need for man to talk to others on different occasions.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 34. Dissertation Sier:

  I found this article interesting.. Thanks for Sharing Great Things :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00